Meidän maalla

Meidän maalla
Elämää rintamamiestalossa

keskiviikko 28. marraskuuta 2018

Pullantuoksua ja muuta joulumeininkiä
Tänään kotona tuoksuu pulla. Muuta en jouluksi ole vielä leiponutkaan, mutta hyvä alku tämäkin. Tosin kaikki pitää leipoa kahtena, kun uudeksi vuodeksi menen Lappiin ja myös sinne on odotettavissa kahvivieraita. Myös siivoukset on tehtävä kahteen huusholliin. Tekemistä siis riittää.

Pari viikkoa sitten hyvä ystäväni miehineen Pohjanmaalta vieraili luonani. Oli ihana viikonloppu, kävimme mm Haaparannassa shoppailureissulla. Lauantai-iltana istuimme hyvän ruuan äärellä pitkän kaavan mukaan ja paransimme maailmaa. Huomenna ajelen tyttären luokse muuttohommissa avustamaan, ja maanantaina lähden Lappiin, joten kaikenlaista kivaa tapahtuu. Tylsäksi en voi elämääni kuvata.

6 kommenttia:

 1. No on sinulla kaikenlaista kivaa ja ihanan valoisa luonne olet ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en yleensä synkistele kovin pitkiä aikoja. Toki surun hetkiä tulee vielä, välillä tiuhaankin, mutta elämä on kaikenkaikkiaan kuitenkin aika antoisaa, eikö vaan?

   Poista
 2. Sinulla on Jaana ihana asenne ja olet niin oikeassa!! Meillä täällä mennään uudelleen samojen murheiden kanssa eteenpäin koskien toista läheistä ihmistä, mutta kaitpa tästäkin selviydytään vaikka tiedämmekin mitä kohti ollaan menossa.
  Ihanaa joulun aikaa sinulle ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sentään, koittakaa jaksaa! Ihanaa joulunaikaa teillekin!

   Poista
 3. Hyvää matkaa! Kyllä vois maistua muutama pulla täälläkin, Nam.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pulla on hyvää ja tänään leivoin ässiä ja kakkuja...

   Poista

Kiva, kun kommentoit!