Meidän maalla

Meidän maalla
Elämää rintamamiestalossa

sunnuntai 2. elokuuta 2015

Kukkasia

Kirjaston kellon alle kokeilin vaaleaa kukkapylvästä kukkineen ja siihen se nyt jäi ainakin toistaiseksi, etsinnässä kuitenkin tumma, hiukan kapeamman mallinen pylväs.

Entisen kodin pihasta sain viisi säkillistä lempiperennoja! Oli hauska vierailla entisessä puutarhassani, ja todeta, ettei se enää ole "minun" puutarhani, niin paljon on nykyinen puutarhuri pihaa muokannut ja vuosien myötä on tapahtunut niin paljon kasvua, että kaikkia paikkoja ei enää samoiksi tunnistanut! Hauskaa kuitenkin, että muokkaamani tarha on ollut hyvänä lähtökohtana nykyiselle, runsaalle ja rehevälle pihalle! Huomaa pörröinen tavarantarkastaja säkkien seassa!Tässä perennat istutettuina pergolan kolmelle nurkalle:

Kävin myös toisen suunnan naapurikaupungissa tekemässä pikkuhankintoja! Miehen sairastelun myötä on tänä kesänä ollut suurin into puutarhanhoitoon hakusessa, ja piti hakea puutarhamyymälästä lisäpotkua ja motivaatiota pihapuuhasteluun! Rautaa, ruostetta, ruusua ja pionia tarttui myymälästä tällä kertaa mukaan!

2 kommenttia:

  1. Voisihan tuon kukkapylvään pestata tummemmaksi. Kauniit rautaesineet olet ostanut :-)

    VastaaPoista
  2. Toki voisi petsata, mutta tuollekin olisi paikka vintillä, joten uutta etsin!

    VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit!