Meidän maalla

Meidän maalla
Elämää rintamamiestalossa

torstai 23. heinäkuuta 2015

Kirjasto muuttaa alakertaan

Kaupungista muutti kaksi aikoinaan teettämääni kirjakaappia meille ja saimme kuin saimmekin ne ahdettua alakerran välikamariin. Ahdasta on, mutta toisaalta lämmin ja intiimi tunnelma huoneessa on taattu! Yläkerran kirjakokoelma muuttaa nyt alakertaan, tähän uuteen kirjastoon. Toiseen kaappiin laitetaan juhla-astiat. Huoneessa aiemmin ollut vanha jugend-peilipiironki lähti paluukuormassa kaupunkiin, tyttären luo lainaan. Kätevää tämmöinen kierrättäminen; saa vaihtelua, eikä tarvitse mitään hävittää uuden tieltä, ja aina voi vaihtaa entisen takaisin, jos muuttaa mieltään tai kyllästyy!
10 kommenttia:

 1. Mukavan näköinen kirjastohuone :-) Tuossa keinutuolissa viihtyisi lukemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa keinutuolissa on muuten harvinaisen mukava istua! Eräätkin sukat on siinä kudottu ja kirjat luettu!

   Poista
 2. Meiltä lähti juuri vanha liinavaatekaappi...iso villamatto...lamppuja...klaffipöytä ja paljon muuta tyttärelle. Ei vaan enää tänne mahtunut. On onni, että hänkin tykkää vanhoista huonekaluista..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kierrättäminen on kivaa ja tuttu tavara näyttää toisen luona ihan eriltä!

   Poista
 3. Onpa kauniit kaapit! Ihana tunnelma huoneessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihan itse suunnittelin kaapit, työkaveri toteutti! Ja tunnelma on aivan ihana, tuskin maltan odottaa pimeitä iltoja ja tunnelmavaloja ja kynttilöitä!

   Poista
 4. Hyvinhän tuolla vielä mahtuu liikkumaan ja eihän sitä tarviikaan oikeastaan kuin päästä istumaan ja ihailemaan kauniita tavaroita ;) Kaunis huone ja ihana tunnelma!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäsin vielä tunnelmaa juuri äsken....

   Poista

Kiva, kun kommentoit!