Meidän maalla

Meidän maalla
Elämää rintamamiestalossa

lauantai 30. toukokuuta 2015

Pieniä hankintoja

Koti on pääpiirteittäin sisustettu, eikä huusholliimme mahdu yhtään uutta huonekalua (jos en sitten myy kaikkea ja ala alusta), mutta pientä kivaa tyyliin sopivaa (ja joskus sopimatontakin) on kiva hankkia. Netti on minun kirpputorini, kun harvoin kaupunkiin täältä paratiisistamme lähden ja muutamia tosi edullisia löytöjä olen taas tehnyt!

Miehen puolelle sänkyä halusin paremmin tyyliin sopivan yövalon (yllätys, yllätys!):


Vanha ryijy maksoi vain toista kymppiä ja sai paikan kamarin mattona, ja sohvalla ihanainen ristipistotyyny, joka sekin kustansi vain muutamia euroja:


Ja laukku, jota tulen kyllä käyttämäänkin, mutta joka on vanhana käsityönä mahdottoman kaunis ihan vaan koristeenakin:
Voi tätä ihmisen hamsterimaisuutta! Minulle sitä on kertynyt ihan liikaakin, mutta toisaalta olen ajatellut (ja perustellut itselleni), että niin kauan kuin ostokseni maksavat muutamasta eurosta pariin kymppiin maksimissaan (sitä pidän yleensä rajana muutamaa poikkeusta lukuunottamatta), ei liene aivan ihan hirveän kamalaa huolta - jos komeroiden ovet mahtuvat vielä kiinni ja kotona on selkeät ja esteettömät kulkuväylät!

6 kommenttia:

 1. Aivan...hyvä perustelu, ehdottomasti!!! Kauniita löytöjä olet tehnyt, kyllä myös netti on hyvä kirppispaikka. Itse välttelen nykyään sitä paikkaa, sillä pelkään sitä miten täysi meidän kotimme olisi jos vielä sieltä alan etsimään aarteita... minun nenän eteen kun näitä kirppiksiä tulee väkisinkin kun liikun työssäni niin paljon ja onhan täällä Oulussakin jo pelkästään parinkymmenen hujakoilla paikkoja mihin mennä.
  T. toinen hamsteri Oulusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kamalan vähän tulee Oulussa käytyä muuta kuin OYSsin reisuilla ja lapsilla kylässä. No, joskus ehkä otamme Oulun asuntomme omaan käyttöömme ja sit tarvitaankin taas tavaraa, tulee kirpparit tutuiksi!!!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Minäkin tykkään, tässä on sitä oikeaa tunnelmaa :)

   Poista
 3. Onpa kauniita löytöjä! Eihän tuo vielä mitään hamstrausta ole, jos kaikille löytyy paikkansa ja funktionsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, jos vertaa niihin amerikantelkkarin tosihamstraajiin tää on onneksi kesyä :)

   Poista

Kiva, kun kommentoit!