Meidän maalla

Meidän maalla
Elämää rintamamiestalossa

torstai 23. lokakuuta 2014

Ja vielä yksi...

...tuoli nimittäin! Taaskin sain halvalla soman ja meille sopivan tuolin. Mutta kyllä nämä kohta alkaa riittää. Ei mahduta pian itse sekaan. No, olen kyllä jo kauan sitten viskannut romukoppaan haaveet avarasta ja tilavasta ja vaaleasta kodista. Tavaranhamstraaja ja tilpehöörin kerääjä ei voi luonteelleen mitään :)!
4 kommenttia:

 1. Onpas se soma sekin tuoli, ymmärrän aivan täysin että et malttanut olla ostamatta...ja vielä halavalla! Olet niin ihana, lohduttavaa kuulla että joku muukin tunnustaa olevansa pikkuhamstraaja ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun olisinkin vain pikkuhamstraaja :P

   Poista
 2. Voi että miten upea ja tuo verhoilu pisteenä iin päällä! Tuohan oli hyvin sanottu, täälläkin pujotellaan kalusteiden välissä, niin asian voi kääntää noinkin ja turha haaveilu tilasta ja avaruudesta lopettaa. Olen alkanut vähitellen ajatella, että asun vähän niin kuin joku neiti Marple tai muu vanha brittimummeli kaikkien tavaroidensa, tekstiilien ja monien kukkakuosien keskellä, ja sepä onkin aika positiivinen ajatus :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Sitäpaitsi, mitä se haittaa, jos joutuu vähän väistelemään :D. No, siivotessa toivoisi mahdollisimman vähän tavaraa, mutta ne siivouksen välipäivät on mukavan kodikkaita ja lämpimiä kalusteilla ja tavaroilla vuoratussa pesässä :).

   Poista

Kiva, kun kommentoit!