Meidän maalla

Meidän maalla
Elämää rintamamiestalossa

maanantai 9. kesäkuuta 2014

Rautaista

Ostin fb-kirppikseltä kaksi rautasoffasänkyä. Tumma jää kukkapenkin kehikoksi omenatarhaan, laitan sen alle kukkapenkin ja siihen köynnöskukkaa kiemurtelemaan käsinojia ja selustaa pitkin, sekä paljon parjattuja suuresti rakastamiani lupiineja (jotka aion leikata aina kukinnon jälkeen, etteivät siemennä ja leviä luontoon, mikä ei tosin minua kyllä haittaa). Valkoinen sänky menee mökille, missä tulee kaikki muukin kalustus olemaan valkoista ja romanttista!Omenatarhan rautakalusteet saivat aurinkovarjon ja orvokeita kaunistuksekseen. Istumaryhmästä tuli kaunis, ja kunhan sen ympärillä olevat norjanangervopensaat kasvavat isommiksi, paikasta tulee suorastaan yltiöromanttinen!

4 kommenttia:

 1. Ihanaa puutarharomantiikkaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pihalla on hauska hullutella - varsinkin kun asuu sen verran syrjässä, ettei joudu ohikulkijoille selittelemään ;)

   Poista
 2. Hauska idea, tulee varmasti kaunis tuosta sängynrungosta kukkineen! Minä näin paikallisella helluntaisrk:n ylläpitämällä kirppiksellä tuollaisen vaalean sängyn, mutta minusta se oli turhan kallis. 65 euroa ne siitä pyysivät, eikä se ollut vanha tai erityisen ihmeellinen muutenkaan. Jysk myy uutena 75 eurolla. Siellä kirppiksellä on kyllä hauskat hinnat, kun esim. Ikean valaisin on siellä kalliimpi kuin ikeassa. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä maksoin kolmekymppiä ja sitäkin mietin, mutta toisaalta, jotkut laittavat yhteen amppeliin miltei saman verran. Hyvä näin. Tuskin maltan odottaa miltä sänky näyttää kukkineen :)

   Poista

Kiva, kun kommentoit!