Meidän maalla

Meidän maalla
Elämää rintamamiestalossa

torstai 10. huhtikuuta 2014

Ovia

Meidän navetta on aarreaitta, sieltä löytyy vaikka mitä! Muunmuassa huippukauniita vanhoja ovia! Kerrassaan lumoavan ihania! Tässä niistä ehkä kaunein. Pieni, ihastuttava ovi, joka vasta on alkanut kuoriutua peitelevyjen alta. Mikä patina! Mikä kauneus! Tämä yksilö on toiminut paskatunkion ovena. Se saa uralleen arvoisensa jatkon kasvihuoneen viiniköynnöksen kasvun tukena, kristallikruunun ja kynttilöiden valon loisteessa...




Ovia on useita, osa peitelevyjen verhoamia. Väritkin ovat hurmaavia:








Navetan ulko-ovi on viehättävä ja kutsuva:



Ja sama ovi sisäpuolelta:




Kyllä minulla on suuri onni ja etuoikeus, kun saan asua näin ihanassa ja kauniissa ympäristössä, joka on täynnä viehättäviä, romanttisia, iloisia ja mielikuvitusta kutkuttavia yksityiskohtia! Olen siitä hyvin kiitollinen!

18 kommenttia:

 1. Olisipa meilläkin tuollainen aarreaitta..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikilla tavaroilla on lisäksi merkityksensä, kun tämä on miehen lapsuudenkoti!

   Poista
 2. Voi että kun onkin ihania ovia, ja juuri nuo värit myös! Paikkanne vaikuttaa todella sympaattiselta, juuri niin kuin te sen asujat myös mitä ilmeisimmin olette!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikka on symppis ja asukkaat ovat ihan tavallisia tallaajia :). Mutta suuri kiitos sinulle!

   Poista
 3. Kumma tapa tuo ovien päällystäminen levyllä. Navetassa sen jotenkin ymmärtää,kun elukat sotkee ja potkii, mutta siskon torpassa oli sisäovetkin päälystetty ja saunan ovi. Siellä oli kauniit lattiatkin peitetty levyillä, Reetan talossa samoin. Ehkä pelättiin kylmää ja vetoa. Nuo ovet on ihania. Älä nyt ihan kaikkia revi koristeeksi:):D Odotan innolla kesää ja kuvia teidän kasvihuoneesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän nuo loput ovet jää paikoilleen :). Navettaa kuitenkin kohennetaan varastoksi. Mutta levyt irroitan ovista kyllä! Minäkin odotan, että saan kasvihuoneen taas kuntoon, ihana laittaa tuo ovi sinne!

   Poista
 4. Mua kans vaivaa lievä ovihulluus, käyn vintillä välillä ihailemassa meidän keittiönovea ja vanhojen komeroiden ovia :D

  VastaaPoista
 5. Yritän taas kommentoida.

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Jeeeee!!!!! Tervetuloa kommentaattorixi :P

   Poista

Kiva, kun kommentoit!