Meidän maalla

Meidän maalla
Elämää rintamamiestalossa

sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Työhuone/kodinhoitohuone/kirjasto

Tämä vintin toisessa päässä oleva monitoimihuoneemme on kerrassaan ihana ja kodikas ja todellakin monikäyttöinen.
Tämä taitaakin olla suosikkihuoneemme!


Toissailtana asensimme Ikeasta haetun pöytätason kodinkoneiden päälle. Työergonomia oli mitä hiotuin! Nappi toimi ansiokkaana työnjohtajana <3!
Valmis kodinhoitopiste on kaunis! Seinällä olevat lampetit huusin parilla kympillä huuto.netistä! Yläkaappi on talon alkuperäistä keittiökaapistoa.
Huoneeseen kuuluu ilman muuta vanha chippendale-sohva. Lattialla oleva matto on oikeasti vanha gobeliini/pöytäliina. Sopii väriensä puolesta täydellisesti huoneeseen!
Kirjasto on sohvaa vastapäätä. On muuten erinomaisen "vetävä" kaappi! Kirjastosta vasemmalle jää työhuoneosio klaffilipastoineen. Työtuoli näkyy kuvassa. Taustalla monitoimihuoneen ja makuuhuoneen väliin jäävä kapeahko, mutta sekin mukavaksi kalustettu tila.


8 kommenttia:

 1. Onpa kiva huone, ja hyödyllinen! Se on niin tyypillistä, että kun ähisee jossain tiskialtaan alla viemäriputkea korjaamassa, niin kissa tulee ja kiipeää selkään :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää huone on ihan huippu!
   Nappi on pää eellä joka paikassa, missä mieskin :)

   Poista
 2. Wautsi! Upea kodinhoitohuone...siinä vaan sohvalla makoillen ootellaan pyykkikoneen käymistä...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja luetaan kirjaa tai kuunnellaan musiikkia tai ollaan netissä :P

   Poista
 3. Kaunis ja käytännöllinen. Minähän en ole voinut koskaan sietää "kodinhoitohuoneita", siis niitä koppeja tai käytäviä, jota uusiin lukaaleihin laitetaan. Siellä teet töitäsi kaukana perheestä, jossain kopissa, kylppärin vieressä, mutta tuo on jotain ihan muuta. Tuossahan kotia hoidetaan kodissa eikä erillisessä kopissa. Tuollaisen minäkin haluaisin. Ihana ajatus istua lukemassa, hyvä musiikki soi, on kaunis ympäristö ja voi tehdä aina välillä kotitöitä. Tuo on kyllä niin kaunis, että vois mennä istuskeluksi:):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Välillä istun vain haaveilemassa ja tuijottamassa jotain kohtaa huoneessa. Tykkään mahottomasti!

   Poista

Kiva, kun kommentoit!