Meidän maalla

Meidän maalla
Elämää rintamamiestalossa

torstai 3. lokakuuta 2013

Keittiön hantaakit

Kun tilasimme aikoinaan keittiön paikalliselta firmalta, olimme melko kiireisessä vaiheessa talon remontissa ja keittiökalusteiden vetimien kanssa menimme siitä mistä aita on matalin, eli valitsimme vetimet firman omasta valikoimasta sen kummempia päätämme vaivaamatta. Vetimet tulivat nyt tiensä päähän, sillä ne olivat aivan liian modernit ja suoraviivaiset maalaiskeittiöömme. Nyt, kun aikaa on ollut ihan kunnolla tutustua vetimien valikoimiin, löysimme mieluiset ja tilata päräytimme ne kotiin, ja viime viikolla mies ruuvasi ne paikoilleen. Keittiöön tuli aivan uusi, rustiikkinen ilme uusien vetimien myötä. Olen tosi tyytyväinen!

8 kommenttia:

 1. Kauniit nuo uudet...meillä laitettiin rempan yhteydessä vanhat (en tajua, mikä pihiyskohtaus minulla oli) ja ne on samanlaiset, kuin nuo teidän vanhat.
  Kaunis keittiö ja tuo hella/leivinuuni juttu ON IHANA...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään tosi paljon itse noista vetimistä ja tuo leivinuuni on parasta! Mies oli sen teettänyt jo ennenkuin tutustuimme, ja se sattui niin tismalleen minun makuuni :)

   Poista
 2. Kyllä olette aivan oikeanlaiset vetimet löytäneet. Käyvät tuonne kuin nenä päähän. =) Juuri sopivasti antavat särmää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin ne on just eikä melkein!

   Poista
 3. Kauniit ! Saitte tavallaan uuden keittiön taas, kun tuli uutta ilmettä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpäs muuta sano! Pikku jutuilla saa ihmeitä aikaan!

   Poista
 4. Vetimet kruunaavat keittiönne. Todella kodikasta!

  VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit!