Meidän maalla

Meidän maalla
Elämää rintamamiestalossa

torstai 29. elokuuta 2013

Puutarhahommia

Mies teki ompputarhaan sillan. Tuohon sillan läheisyyteen on tarkoitus jossain vaiheessa hankkia kaariportti.
Kukkapenkkien jatkeeksi laitettiin pienoinen mansikkamaa. Saa nähdä alkavatko taimet ensi keväänä kasvaa.

Kovin on kasvu vielä pientä ja vaatimatonta ja tällä entisellä pellolla on hyvin avaraa. Muutamia pensaita vielä tälle syksylle istutan, mutta lopullisen muotonsa ompputarha saanee vuosien myötä - jos se nyt koskaan tulee valmiiksi :).


6 kommenttia:

 1. Niinhän sitä sanotaan, että todellisen tarhurin puutarha ei ole koskaan valmis. Reetta istutti viime syksynä mansikoita ja ne mätänivät maahan, kun oli niin märkä syksy. Onneksi keväällä istutetut kasvoivat hyvin ja tekivät vähän satoakin. Nyt ne ovat vahvempia ja toivottavasti kestävät syksyn ja talven.
  Kuinka rypäle voi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rypäle on kasvanut jonkin verran, ja sato on jo korjattu....

   Poista
 2. Odotat varmaan ensi kevättä, jotta saat täysillä nauttia kasvihuoneesta. Ehkäpä minäkin joskus hankin sellaisen, pelkään vaan olevani liian laiska ja lyhytjännitteinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla onkin tuollainen yhden kasvin kasvihuone, lisäksi sinne tulee amppelitomaattia. Se riittää mulle eikä teetä liikaa töitä :P

   Poista
 3. Eikös se ole niin, että puutarha ei ole koskaan ihan valmis ;) Vaan kiva niitä on laitella. Oma mansikkamaa (ja ylipäätään puutarha) on meidänkin haaveissa, joten on mukavaa saada katsella muiden puuhailuja omissa puutarhoissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos minusta riippuu, niin puutarhani ei valmistu ikinä!!! On aivan ihanaa laitella puutarhan nurkkia pikkuhiljaa....

   Poista

Kiva, kun kommentoit!