Meidän maalla

Meidän maalla
Elämää rintamamiestalossa

lauantai 10. elokuuta 2013

Navetta

Vanha navetta on tärkeässä asemassa pihapiirissämme. Se on kaunis rakennus ja täydentää maalaispihaamme, mutta se on myös oiva varastotila kaikenlaiselle roinalle. Eläinten suojaksi sitä tuskin enää palautetaan, vaikka ajatus kanoista ja lampaista onkin melkoisen houkuttava.
Navettaa kohennellaan pikkuhiljaa, mitään uudenkarheata ja hienoa siitä ei ole tarvis eikä halukaan koskaan tehdä, mutta lahoja osia korjataan, kattoon laitetaan uutta huopaa ja maalipintakin lähivuosina suditaan.
Navetan taakse, katoksen alle on tulollaan puiden säilytyspaikka, ja vanha ulkohuussi saa vielä olla paikoillaan. Ison ladon puolella on suoja moottorikelkalle ja puutarhakalusteille. Monikäyttöinen, hieno rakennus kaikenkaikkiaan!
6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Niin on, itse tykkään valtavasti!

   Poista
 2. Kaunis pihapiiri ja silmää sulostuttava navetta;) Mukavaa elokuuta.

  VastaaPoista
 3. Kyllä tuo navetta on paikkansa ansainnut ja korjaukset. Ihan liian usein vanha talo nököttää yksin tontillaan, kun kauniit piharakennukset on purettu turhina pois.
  Kaunis tuo puna-vihreä väri ja ihana kaari-ikkuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Meillä on pihassa muitakin vanhoja rakennuksia(kaikki samoilla väreillä maalattuja), joista en millään haluaisi luopua.
   Väriyhdistelmä on minustakin kaunis, ja hiukan pelottaa, löytyykö oikeat sävyt kun aikanaan maalaamme uusiksi.

   Poista

Kiva, kun kommentoit!