Meidän maalla

Meidän maalla
Elämää rintamamiestalossa

tiistai 4. kesäkuuta 2013

Kukkapata ja vesipata

Tänään haettiin kesäkukkia vanhan tynnyrin puolikkaaseen aitan nurkalle:Uusi vesiaihe syntyi parilla kympillä, kun löydettiin saavi ja puuralli edullisesti ja perennoja oli varastokukkapenkissä omasta takaa:

10 kommenttia:

 1. ihana vesiaihe ja hyvä idea, minunkin täytyy alkaa katsella nurkkia sillä silmällä :)
  kyllä kesä on ihanaa aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihanaa aikaa! Mutta ainakin tänne meille on siinnyt jokin kammottava mutanttimuskelihyttyslaji, joka ei pakene tuulta, niinkuin normaalit sääsket, vaan pyörii ja parveilee ja iskee ihmisten kimppuun aivan kuin peilityynenä päivänä!

   Poista
 2. Ohhoh, se oli pikalampi :-D Näyttää idylliseltä. Paitsi ne hyttyset, samat on täälläkin, todella vahvoja ovat kun tuulessakin hyökkäävät.
  Mä tein kerran pikaperunamaan puulaatikkoon kiinnittämällä muovin sen sisäpuolelle nitojapyssyllä, kaatamalla pussista sinne multaa ja upottamalla siihen jääkaapista löytyneet itäneet perunat. Perunamaa oli perustettu ja istutettu varmaan alle kymmenessä minuutissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kätevää! Meillä oli potut alkaneet itää ja kasvaa ja tekeen mukuloita kompostissa viime kesänä. Ihan jees pottuja, mutta oli niissä outo sivumaku, vaikka kompostissa vain puutarhajätettä :P

   Poista
 3. Mekin tehtiin viimeviikolla pihalle "suihkulähde". Mies porasi kiven läpi reiän...saavi upotettiin maahan ja kanneksi muurinpohjapaanu ja pieni pumppu, joka nostaa veden kiven läpi ylös....tykkään siitä kovasti...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hienolta! Minä yritän löytää aurinkokennolla varustettua pumppua. Liekö niitä vai oliko se vaan hetken muotioikku....

   Poista
 4. Toi sun lirinä astia on tosi kivan näköinen, sellainen it-tekele(itse tehty) Sinähän tiedät, että tykkään sellaisista. Ostin tuollaisia vaaleanvihreitä hörselöitä piharuukun reunalle, onko ne jotain monivuotisia, eli voiko ne laittaa syksyllä maahan, vai heitänkö roskiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh - it-tekelepäs hyvinkin :). Olisin laittanut rautapadan, mutta se on jo toisaalla.

   On monivuotinen kasvi, istuta maahan syksyllä, niin saat pidemmän ilon eikä mene rahat hukkaan!

   Poista

Kiva, kun kommentoit!