Meidän maalla

Meidän maalla
Elämää rintamamiestalossa

lauantai 11. toukokuuta 2013

Pikkuhiljaa

Pikkuhiljaa tavarat löytävät paikoilleen. Tahtia hieman hidastaa se, että olen välillä kissan kanssa kahden, kun mies on työreissussa ulkomailla. Mutta mukavaa on ollut ja joitakin kuvia uskallan tähänkin jo laittaa - vaikka kaikkea ei ole vielä viimeistelty (mm lamput on vielä laittamatta kattoon ja muutama tavara hakee vielä paikkaansa).
Kaupunkiasunnossa on nyt menossa remonttivaihe, sillä tytär haluaa sinne mm uudet tapetit. Siitäkin kuvia sitten, kun neiti on saanut huushollinsa siellä kuntoon :).
Välikamari on täydentynyt. Tämä huone on suosikkini!
Yläkerta on nyt yhdistetty työ/kirjasto/olo/makuuhuone! Täällä viihtyy hyvin, vaikka yläkertaa ei vielä ole maalattu :)
Kuistille laitettiin pikkuinen talonpoikaispöytä. Lampun ja liinan sinivalkoisuus tulee toistumaan myös matossa. Myös kuisti on edelleen maalaamatta.
Eteinen sai arvoisensa takkikaapin. Rakkaat esineet täydentävät kokonaisuutta. Pahvilootat on kuvanoton jälkeen jo häipyneet :).

9 kommenttia:

 1. Teillä on niin kaunista ja tunnelmallista, kun kaikkialla on vanhoja kalusteita! Tykkään todella paljon. Ja mikäs kiire sitä onkaan valmiissa maailmassa, laitat jonkin kohdan kerrallaan valmiiksi silloin kun siltä tuntuu :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, mutta kun sormet syyhyää ja kamalasti projekteja mielessä :P

   Poista
  2. Ja kiitos kovasti kehuista, itsekin tykkään :)

   Poista
 2. Näyttää tosi kivalta. Ihana nähdä nuo vanhat tavarat talossa maalla, sinne ne sopivatkin tosi hyvin. Kaunista.
  t. elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mukavaltakin tuntuu, kun kaikki "oma" on ympärillä, eikä jossakin kakkoskämpässä, jossa ei juuri tullut edes käytyä :P

   Poista
 3. Näyttää hyvältä! Harmonista ja kaunista! Minun silmäni kiinnittyivät tuohon tarjottimeen pienen kaapin päällä. Tai oletan, että se on tarjotin. Mikä sen tarina on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Viihdymme hyvin!
   Nyt täytyy sanoa, ettei minulla ole minkäänlaista mielikuvaa siitä mistä tarjottimen löysin. Jokin kirppari tai vanhantavaranliike se kuitenkin oli. Siinä on lasin alla ristipistotyö puukehyksissä. Valtavan kaunis minunkin mielestäni!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Rauhaa meillä onkin, sillä täällä asustaa kaksi melkoisen rauhallista ja kiireetöntä ihmistä ja hyvin rauhallinen kissa ;).

   Poista

Kiva, kun kommentoit!