Meidän maalla

Meidän maalla
Elämää rintamamiestalossa

torstai 14. helmikuuta 2013

Yläkerta

Meillä on rintamamiestalossamme vinttikerros valmistettu (eli sisustettu) vasta 70-luvulla, joten käytännössä se on edelleen alkuperäisessä kunnossa. Toisessa päässä taloa on kodinhoitotila/työhuone ja toisessa päässä makuuhuone. Kunhan jaksamme alkaa remontin, on tarkoitus lähinnä maalata seinät vintillä. Alkuperäinen panelointi saanee jäädä sikseen, ettei tilasta tule liian valkoinen ja steriili. Oma tunnelmansa näinkin:10 kommenttia:

 1. Sepä on hieno!
  Minullapa onkin vielä alkuperäisempi ;-D Eli ei ole ollenkaan rakennettu, vaan vintti on yhtä suurta ja eristämätöntä tilaa - näkeepähän hyvin, jos katto alkaa vuotaa ;-) Itse kun en makuuhuoneita tarvitse, mutta säilytystila on enemmän kuin tarpeen, niin se on vallan passeli.
  Toisaalta saisihan sinne vieraan hienommin majoitettua kuin keittiön nurkkaan, missä vierassänky nyt sijaitsee. Tuollaisessa huoneessa olisi niin tunnelmallista nukkua, vinttikamareissa on sitä jotakin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vintti on kyllä ihana! Tykkään sen tunnelmasta - ja meillä kun on aika pieni tämä talo, niin alakerran välikamari olisi aika pieni huone parisängylle. Ja olohuone on pakko olla, joten ainoa paikka makuuhuoneelle on vintti. Ja meillähän on vintillä myös sauna ja pesuhuone ......

   Poista
 2. Vintti on kyllä ihana! Tunnelmaa:)

  VastaaPoista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heta, sun kommentti tuli tuplana, poistin toisen.....

   Poista
 4. Hyvältä näyttää. Minusta tuo paneli on kiva, siitä näkee talon iän ja sellainen on hieno yksityiskohta. Vinttihuoneet on mukavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin tykätään tuosta panelista ja lattia on ihana puulattia. Maalia tarvitaan vain seiniin ja katon vinoihin osiin, joten helpolla pääsemme vintin suhteen :)

   Poista

Kiva, kun kommentoit!