Meidän maalla

Meidän maalla
Elämää rintamamiestalossa

torstai 21. helmikuuta 2013

Uusia kalusteita kaupunkiin

Kaupunkiasunnon olohuone sai uutta ilmettä, kun löysin sinne kauan kaipaamani ruokapöydän ja tuolit. Tori.fi on oiva paikka etsiä kalusteita ja löysinkin ihan kotiemme puolesta välistä, matkan varrelta, kaluston edulliseen kuudenkymmenen euron hintaan. Peräkärry vain mukaan ja niin saatiin kalusto näppärästi kaupunkikotiin. Nyt olohuone alkaa näyttää siltä kuin olen toivonutkin. Kaikki esineet ovat vähintäänkin 40-50-luvulta, ihanilta vuosikymmeniltä!Putkiradio toimii. On ihana kuunnella siitä mm lauantain toivottuja levyjä tai muuta nostalgista musiikkia...


Kattolamppu menee vaihtoon, tilalle on tulossa vanhasta kodistani 40-50 -lukujen valaisin.


Televisio on nyt soffanurkassa


Tuon ruskean verhon alkuperäistarkoitusta en tiedä. Se on ainakin liian pitkä sängynpeitoksi. Se on koottu kahdesta samanlaisesta kaistaleesta, joten mietin olisiko se aiemmin toiminut oviverhoina. Kaunis ja meille sopiva joka tapauksessa!

4 kommenttia:

 1. Oi miten kauniin nostalgista, minulla myös pieni nostalgiakammari työhuonenne ja nyt juuri päätin että siivoan sen huomenna.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Minullakin odottaa kaupunkiasunnossa siivousurakka, kun menen sinne pidemmäksi aikaa....

   Poista
 2. Hyvältä näyttää. Tuo pöytäryhmä on kaunis. Onko tuolit uudet, vai onko sinulla ollut tuontapaiset ennenkin? Näyttävät jotenkin tutulta.
  Yritä nyt saada itsesi liikkeelle ja ajele tännepäin kevään aikana. Me suunnittelemme jo venematkaa ja ajattelimme suunnistaa heinäkuun alussa teillepäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöydän ja tuolit ostin viime viikolla, yhteensä 60 euroa. Pöydän takana oleva soffa on vanha soffani.

   Enpäs osaa sanoa milloin tulen sinnepäin. Kevään mittaan kuitenkin....

   Poista

Kiva, kun kommentoit!