Meidän maalla

Meidän maalla
Elämää rintamamiestalossa

tiistai 12. helmikuuta 2013

Kaupunkiasunnon kylppäri

Kaupunkiasunnon kylppäri on vielä vaiheessa. Olen suunnitellut maalavani suihkunurkkauksen kaakelit mustaksi, mutta se on vielä hiukan mietinnässä. Muutos olisi melkoisen raju. Nykyäänhän ei osakehuoneistoissa saa tehdä juuri mitään ilman toimenpidelupaa, joten kylppärin stailauskin on nyt vain pintaraapaisua. Haaveilen toki isommasta remontista koko huusholliin, mutta se on vielä pitkän ajan päässä...
Halusin kylppäriin hömppädramatiikkaa, joten värivalinta oli siis musta ja tavaroiden valintakriteerinä kitschi ja blingbling!
8 kommenttia:

 1. Kitsch-blingbling-kylppäri kuulostaa vallan mainiolta! Ihanaa, että leikkimieltä löytyy, sinulla on sellainen sisustusmaku, jolla tulee hyväntuulisia koteja :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Maalla meillä on hiukan hillitympää ja asiallisempaa. Kaupunkiasunto on minun nukketaloni, jossa voi vähän irrotella :)

   Poista
 2. Ihana! Kivaa, kun on kaksi kotia, joista saa tehtyä halutessaan vaikka ihan erilaiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, toisaalta on kaksi kotia, joita siivota... Mutta on siinä hyvätkin puolensa, meillä kun on matkaa maalta kaupunkiin n 70 km, niin voi tarvittaessa yöpyä toisessa kodissa. Ja joskus toki ollaan pidempiäkin jaksoja kaupungissa, siksi en ole alkanut asuntoa vuokraamaan - sitäpaitsi minulla on tuota roinaa niin paljon, että mihin minä kaiken laittaisin, jos ei tiloja olisi.....

   Poista
 3. Tuo kylppäri on kyllä niin herkku! kuin koru. :)
  Älä maalaa kaakeleita mustaksi, liian synkkä tulee silloin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmmm.....sitten pitää toki vaihtaa valkoiset suihkuverhot!

   Poista

Kiva, kun kommentoit!