Meidän maalla

Meidän maalla
Elämää rintamamiestalossa

lauantai 12. tammikuuta 2013

Kaupunkikoti muokkautuu

Kaupunkikodissa on alkanut muokkaus. Kylpyhuone ja oikeastaan koko huusholli on pienen myllerryksen kohteena. Ei remonttia, vain pientä möbleerausta ja uudelleen sijoittelua ja stailausta. Lisää kuvia tulee, kunhan kohde on valmis kuvattavaksi......


6 kommenttia:

 1. Pidän kovasti näistä sisustuksistasi, joista löytyy aina kauniita vanhoja esineitä ja huonekaluja. Niin kuin tuo ihana gramofoni kaapin päällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen ollut hamsteri pienen ikäni. Eka antiikkisohva lähti mukaan kirpparilta 18-vuotiaana. 17-vuotiaana ostin itselleni 50-luvun nilkkurit, joita pidän edelleen (muutaman kerran käyneet suutarilla, mutta lesti aivan just mun jalkaan....)

   Poista
 2. Saila vei jo jalat suustani, niin sanoakseni... Lisään tuohon vielä molemmat kaapit ja tuolit ja kattolampun :) Vanhat tavarat vaan on kauniita! Ja kestäviäkin - muutkin kuin huonekalut, näemmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi niitä hyvin säilyneitä esineitä ja huonekaluja on säilynyt meidän päiviimme! Tosin hintataso on nykyään ihan toista kuin 80-luvun alkupuolella, jolloin keräilyni aloitin!

   Poista
 3. Näyttääpä kauniilta, odottelemme siis innolla lisää kuvia ja PALJON!! Nappi-kissa on aivan ihana söpöläinen myös.

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Kunhan taas lähden kaupunkiin. Täällä maalla on vaan niin ihanaa, että suurin osa ajasta menee täällä. Mutta heti tapahtuu, kun kaupunkiin pääsen :)

  VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit!