Meidän maalla

Meidän maalla
Elämää rintamamiestalossa

tiistai 22. tammikuuta 2013

Kaupungissa

Yksi vuorokausi kaupunkikodissa ja taas pikkuisen tapahtui muutosta:

Keittiö sai viimeinkin ikkunaverhot. Jo oli aikakin, asunnossa on sentään asuttu jo kolmisen vuotta! Tykkään näistä Ikean Alvine-pitsiverhoista. Edulliset ja hyvälaatuiset! Pyyheliinatelineen suojaliinan olen itse ristipistoilla nuorena tyttönä kirjonut. Ruutuisia pikkupöytäliinoja on vaikea löytää. Tämäkin on pikkuisen liian iso. Täytynee ommella itse :)
Eteiseen laitoin olohuoneesta ylijääneen nojatuolin. Sopii kivasti ja siinä on mukava vetää saappaat jalkaan, jos tarvitsee tuolia.....8 kommenttia:

 1. Viihtyisältä näyttää! Eteisessä tosiaan tarvitaan tuolia ja tuo on oikein ylellinen, ihana, kaunis harmaa - sopii upeasti peilin ja muun kalustuksen kanssa yhteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuolille löytyi heti käyttöä. Siinä on mukava selata mm. päivän posti! Värit pikkusen hailakat kuvassa. Tuoli on oikeasti kauniin sammalen vihreä!

   Poista
 2. Nuo Ikean verhot on varmaankin paras tuote ko. kaupassa :) Meilläkin on kotona joka ikisessä ikkunassa sama verhoa, jopa pojan huoneessa :)
  Ja edelleen olen sitä mieltä, että teillä on kaunista niin kaupungissa kuin maalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä viihdytään itse ainakin!
   Minulla oli ennenkin noita samaisia verhoja, mutta viime muutossa katosivat mystisesti. onneksi niitä sai vielä Ikeasta. Pitäisi itseasiassa hakea pari pakettia lisää, molempiin olohuoneisiin passaisivat....

   Poista
 3. Oi mikä ihana luksus-eteinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Pilvi! Eteisessä on ihan ensin vasemmalla ne pakolliset vaatekaapit liukuovilla, mutta sitten eteinen väljenee ja mahdollistaa jopa nojatuolin sijoituksen :)!

   Poista
 4. Blogissani on sinulle tunnustus.

  VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit!