Meidän maalla

Meidän maalla
Elämää rintamamiestalossa

maanantai 26. marraskuuta 2012

Valoa ja kankaita

Pimeys on niin valtaisa, että huusholliin piti saada lisää valoja. Adventtitähdet ripustettiin ikkunoihin jo viikko sitten ja ne valaisevatkin aamusta iltaan joka päivä.
Keittiöön vaihettiin samalla jouluisemmat verhot kesäisen kapan sijaan.
Kuistilla odottaa jalkalamppu varjostimensa tuunausta. Linnutko lie entisen nokkineet rikki navetan ladossa, jonne lamppu siirrettiin siivouksen tieltä keväällä. Varjostimen tuunaus on kyllä minulle uutta, joten voi olla, että varjostin päätyy vielä jonkun osaavamman käsiin, ennenkuin lamppu otetaan käyttöön välikamariin.

4 kommenttia:

 1. Hei.
  Kyllä sinä osaat varjostimen tuunata jos vaan haluat ja aikaa riittää. Se on kokonaan käsityötä, mutta ei kovin vaikeaa, kun vanhasta saa kaavat.Hyvä varjostin, kunhan saa uuden mekon.Soittele, jos tarvitset neuvonta-apua kankaan kanssa ja muutenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisihan sitä yrittää. Ainahan sen yritelmän saa purettua pois, jos ei onnistu ;). Kiitos avun tarjouksesta, otan mielelläni sen vastaan ja lähestyn sinua, jos menen ulalle :)

   Poista
 2. HEI,
  MUISTA OSTAA KANGASTA NIIN PALJON, ETTÄ SAAT PALAT LEIKATTUA TÄYSVINOON. JA SENTIN SAUMANVARAT. SOITELLAAN ASIASTA, JOS APUA TARVITSET.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oukkidoukki, katsotaan milloin ryhdyn puuhaan....

   Poista

Kiva, kun kommentoit!