Meidän maalla

Meidän maalla
Elämää rintamamiestalossa

keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Kylpyhuone

Minulla ei valitettavasti ole kuvaa vanhasta kylpyhuoneesta, mutta ennen purkamista se oli 70-luvun asussaan: ruskeissa muovitapeteissa ja matoissaan - toimiva, mutta auttamatta vanhanaikainen ja aikansa elänyt.
Kylpyhuone/sauna -yhdistelmä sijaitsee yläkerrassa. Taloomme ei siis ole aikanaan tehty pesutiloja varten ns elintasopattia, vaan talon ulkopuoli on alkuperäisessä mallissaan. Huoneiden purkuvaiheessa ei tullut esille minkäänlaisia kosteusvaurioita, joten kylpyhuone ja sauna olivat aikoinaan hyvin ja huolellisesti tehdyt!

Tilassa on vain n 6 neliötä yhteensä, mukaanlukien siis sauna ja pesuhuone. Pesuhuone lohkaisee tuosta tilasta suuremman osan, mutta on silti pikkuinen kuin mikä. Hyvällä suunnittelulla saimme kuitenkin toimivan kokonaisuuden.


Kylpyhuone purkuvaiheessaan; rakenteet rutikuivia ja siistejä!Uusi pikkuinen tilaihmeemme:

4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää. Suihkukaappia mökille olenkin ite miettinyt viime aikoina. Meillä on siellä sellainen suihkuseinä, joka on haitarimainen ja epäkäytännöllinen. Se on alhaalta auki, joten vesi leviää sieltä alta ympäri koko pesutilan ja vessaankaan ei sitten pääse kuivin jaloin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli suihkukaapiksi ainoa vaihtoehto tuo nurkkaan kääntyvien ovien malli. Muuten ei olisi saatu vessanpönttöä mahtumaan. Hyvin toimii. Ovien alla on kumilistat, jotka estävät pahimmat tulvat, mutta toki jotakin karkaa ovien ulkopuolellekin saumoja pitkin. Mutta lastalla on hyvä pyyhkiä lattia suihkun jälkeen - ja lattialämmitys kuivaa loput!

   Poista
 2. Hienoa! Kaakeleissa ja laatoissa on kivat värit, oikeastaan aika samat kuin meillä pikkuvessassa :) Meillä on vielä sauna (jossa on suihku) remppaamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä uusi pesuhuone on ihana! Itse tykästyin noihin laattojen harmaaseen väriin kovasti!

   Poista

Kiva, kun kommentoit!