Meidän maalla

Meidän maalla
Elämää rintamamiestalossa

torstai 18. lokakuuta 2012

Olohuone

Olohuone meillä on käytännössä televisionkatseluhuone. Toki siellä tulee muulloinkin istuttua, sillä lepotuolit ovat mitä parhaimmat rentoutumiseen. Olohuoneessa on yhdistetty modernia tekniikkaa ja nahkaa ja vanhoja talossa aina olleita huonekaluja. Lopputulos on väljä, selkeä ja siisti, mutta mielestäni kodikas. Tykkään itse kovasti. Kaupunkiasunnon runsauteen ja läpeensä vanhanaikaiseen tunnelmaan verrattuna ihan mukavaa vaihtelua tällainen vähäeleisyys.
Haaveenani on saada musiikkilaitteetkin upotettua tyylikkäästi kokonaisuuteen, jolloin musiikinkuuntelustakin tulisi oikea nautinto mukavilla tuoleilla samalla rentoutuen.Nojatuolit ovat ns mekaaniset. Modernit ja mukavat!

Takka lämmittää ihanasti viileinä syysiltoina!Olohuoneen seinällä pietarsaarelaisen taiteilijan Sven Svanbäckin grafiikkaa

2 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää! Mietin itsekin parhaillani musiikkilaitteiden ja telkkarin lisähärpäkkeiden sijoittelua. Ne ei vaan sovi meille ja tahtoisin ne piiloon. Mies taas vastustaa ehdottomasti piiloon laittamista. Hänelle on aivan sama, miltä ne näyttävät, kunhan äänentoisto pelaa ja laitteiden lämpötila pysyy kohtuurajoissa. Kaapissa hänen mielestään ne ylikuumenevat helposti. Tiedä häntä, mutta rumia ne on tuossa meidän olkkarissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä!! Ja kaikkein eniten inhoan sitä johtohässäkkää, joka tuollaisiin laitteisiin liittyy!

      Poista

Kiva, kun kommentoit!