Meidän maalla

Meidän maalla
Elämää rintamamiestalossa

sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Kiikkutuoli

Kiikkutuoli hakee paikkaansa ja vaeltaa talossa. Tällä kertaa se on keittiössä, leivinuunin edessä. Ihana paikka istua ja lämmitellä. Hiukan ahdas, mutta tottuu siihenkin
!

6 kommenttia:

 1. Tulen ääressä on hyvä paikka. Ahtauteen kummasti tottuu, alkaa kiertää huonekaluja ja esineitä ihan automaattisesti. Odotan kyllä silti sitä, että mahtuisin vähän paremmin, kunhan vanha talo on siinä vaiheessa että sinne voi kantaa kalusteita pienenstä rintamamiestalostani.
  Tunnelmallinen kuva!

  VastaaPoista
 2. Niinpä! Meillä on täällä maalla pyritty hiukan väljempään, kaupunkikodissa on sensijaan ahdasta kuin mikä - mutta kieltämättä siihen tottuu!
  Ihana on tuossa leivinuunin lämmössä istuskella!

  VastaaPoista
 3. Mulla on autotallin ylisillä ihana valkoinen keinustooli..huusin sen huutokaupasta tai oikeestaan laitoin pikkupoijaan huutaan kun isäntä asetti mulle huutokiellon :) Sille kiikulle ei oikeesti löydy sisältä paikkaa..käyn tallis aina välillä sitä hivelees :) Mutta sun toolilla on ihanan tunnelmallinen paikka!

  VastaaPoista
 4. Vai kielsi isäntä huutamasta :D! Ovela veto.....

  Kyllä kiikulle pitäis aina paikka löytyä, on se niin rentouttava istuin. Olen aina ajatellut, että jos ei ole tupaa, niin kiikun paikka olis kuitenkin keittiössä......

  VastaaPoista
 5. Mulla on autotallin nurkassa anopin vanha kiikkutuoli. Täytyis se maalailla ja laittaa istuimeen uusi kangas. Se on sellainen pehmustettu vaan siitä istuimen kohdalta, muuten ihan vaan puuta. On ollut mieheni lapsuudenkodissa ja siksi se on tärkeä hänelle. Minullekin siihen liittyy muisto vanhasta Leena-anopista, joka siinämistui hymyillen. Anoppi nukkui pois jo pari vuotta sitten. Kyllä kiikku sopiinkeittiöön, jotenkin sellaiseen maalaisfiilikseen ainakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiikku sisään vaan autotallista! Kyllä se paikkansa löytää!

   Poista

Kiva, kun kommentoit!