Meidän maalla

Meidän maalla
Elämää rintamamiestalossa

maanantai 10. syyskuuta 2012

Lisää huonekaluja

Alakerran välihuoneeseen eli isännän työhuoneeseen saatiin sopivat kalusteet maalaamalla talon vanhoja huonekaluja. Työpöytä on 60-lukulainen ja tuolit vielä vanhempia. Nyt on mukava isännänkin istua tietokoneella, kun on asianmukainen kalustus.Kaupunkikodin äänentoistolaitteet. Soiva peli, mahtava ääni! "Lauantain Toivotut" kuulostaa tästä radiosta aidolta ja alkuperäiseltä :)!

2 kommenttia:

 1. Voi että, ai tuo radio toimii!! Minulla on samantapainen, mutta en ole uskaltanut kokeilla sitä, toisaalta johtokin näyttäisi olevan vähän rikki. Eikä sitä vanhaa tekstiilipäällysteistä johtoa viitsisi mennä poistamaan kun se on niin kiva, joten ratio toimii vain sohvapöytänä.
  Onpa kaunis työpiste, pöytä on todella tyylikäs siroine jalkoineen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Radio on paitsi äänensä, myös ulkonäkönsä puolesta ihana. Hämärässä radion valot loistaa himmeästi, mutta kodikkaasti.
   Vanhojen radioiden kunnostajia löytyy! Kannattaa kunnostaa, jos vain tykkää kuunnella "tunnelmallisesti"!

   Pöytä on upea, se oli alunperin koivunvärinen ja lakattu. Yritimme saada sen ensin alkuperäiskuntoonsa, mutta pöydän kannessa olleet kosteusjäljet ulottuivat viilupinnan alle, joten ainoa ratkaisu oli maalata pöytä. Jalat on kyllä sirot ja kauniit!

   Poista

Kiva, kun kommentoit!