Meidän maalla

Meidän maalla
Elämää rintamamiestalossa

torstai 2. elokuuta 2012

Kaikkea pientä puuhaa

Isäntä niittää marjapensaiden alusia. Eilen perkasin kukkapenkit ja pestiin kaupunkiasunnon matot. Tällaista pikkupuuhastelua riittää joka päivälle, mutta melko paljon jää aikaa mukavalle oleilulle pihalla. Ilmat ovat olleet ihania ja olemme todella nauttineet maalla olosta!
Polvi todettiin tarkastuksessa hyvin parantuneeksi ja erinomaisesti toimivaksi. Samalla laitettiin lähete toisen polven leikkaukseen! Syksyllä taas könkätään joku viikko, mutta ensi kesänä olenkin sitten täydessä iskussa kaikenlaiseen touhuiluun ;) !6 kommenttia:

 1. Hieno juttu tuo toipuminen ja ilo ja odotus reippaammasta ensi kesästä! Näky puhtaista matoista kuivumassa on aivan ihana, voi kun saisi tuoksun mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Ja innolla odotan jo toista leikkausta!!!
   Alkukesästä pestiin talon mattoja - nämä ovat kaupunkiasunnon matot. Ei vaan millään malttaisi lähteä kaupunkiin siivoamaan....Kyllä maalla on ihanaa!!!

   Poista
 2. Mukavaa kuulla että hyv in menee.

  VastaaPoista
 3. Tuo täydessä iskussa kuulosti niin hyvälle:). Ihastelen tuota teidän maalaismaisemaa en yhtään ihmettele vaikka ei sieltä malta pois lähteäkkään:)
  Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm..... täytyy kyllä koko talvi treenata, että olen täydessä iskussa, mutta suunnitelmia ensi kesäksi jo on :)!

   Meidän maisema ON ihana! Kun vastapainoksi kaupunkiasunnosta näkyy vain tehtaan piiput ja talojen kattoja, niin todellakin olen mieluummin täällä (vaikka nyt onkin juuri lentomuurahaisaika ja inhoan niitä!)!

   Poista

Kiva, kun kommentoit!