Meidän maalla

Meidän maalla
Elämää rintamamiestalossa

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Asumista

Elämistä ja asumista jatketaan kyynärsauvojen kanssa jo melko hyvin. Onneksi kuitenkin on isäntä kotona huolehtimassa arjen sujumisesta!

Tässä muutamia sisäkuvia:


Kaikki uunit vetävät vuoden tauon jälkeen. Testattu on. Leivinuuni halusi aluksi hieman savuttaa, syynä saattoi tosin olla kostea ja melko lössäkkä, suhteellisen tyyni keli. Uuneja on pitänyt lämmittää ihan kolean kesänkin vuoksi. Monena aamuna meillä on ollut vain muutama aste lämmintä ulkona!

Talon vanhat huonekalut ovat löytäneet paikkansa. Ullakolla on myös lukematon määrä kotikudottuja räsymattoja, joista muutama on jo pesty käyttöön!Tytär toi komean kasvin Haaparannan tuliaisina. Verhot puuttuvat vielä koko talosta.Tämä ihana nokipannu löytyi ulkoa roskaläjästä. Onneksi se pelastettiin ennen mierontielle joutumista! Kaunis!!!!

6 kommenttia:

 1. Väljää ja kaunista! Uunit ovat sellaisia, että jos ei vähään aikaan ole tulta pidetty, hormit ovat kylmänkosteat ja varsinkin näillä säillä. Paperin polttaminen hormissa yleensä auttaa vedon syntymiseen eikä savuta sisään.
  Mukavaa tilaa teillä.

  VastaaPoista
 2. Juu, liika tavara on kaupunkiasunnossa :) Haluttiin tämä koti pitää väljänä.

  VastaaPoista
 3. Ihana toi piianpeili, tahtoo kanssa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulunut talon kalustoon. Kaunis kuin mikä :)

   Poista

Kiva, kun kommentoit!