Meidän maalla

Meidän maalla
Elämää rintamamiestalossa

keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Tilaihme

Meidän tilaihmeemme: neljä ja puoli neliötä, ja tilaan mahtuu koko kylppäri suihkukaappeineen ja pönttöineen ja lisäksi sauna ja 200 litran lämminvesivaraaja!!!4 kommenttia:

 1. Hassua, miten pieneen tilaan saa mahtumaan kaiken tarpeellisen. Ihan joskus miettiin suurta kodinhoitotilaa arjen helpotukseen, mutta rintamamiestalot ei kai sellaista sanaa tunne:)

  VastaaPoista
 2. Meillä on sauna ja pesuhuone vintillä ja ovat siksi pienet. Taloon ei siis ole rakennettu elintasopattia, eikä ole kellaria!
  Toiseen päähän vinttiä tulee kodinhoitotila/minun työtilani. Sinne sijoitetaan pyykinhuolto ja minun puuhasteluni. Toisessa päässä on makuuhuoneemme. Näiden huoneiden väliin sauna/pesuhuone on sijoitettu.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat laatat! Tuollaiset minäkin haluaisin seuraavaksi jos ja kun teemme kylppäriremonttia. Aikoinaan tuli ostettua turkoosinvihreät.... ja jotenkin niihin on ehtinyt kyllästyä. Tosiasiassa tiedän, ettei kylppäriremontti ihan ensimmäisiä juttuja ole, kun se on tällä hetkellä uusinta mitä talossamme on =). Kotikuvat ovat kivoja, pitäisi joskus itsekin kunnostautua.

  VastaaPoista
 4. Minäkin tykästyin tuohon laattaan - alakerran vessassa on aavistuksen erisävyinen, mutta harmaa sekin! Yllättävän hyvin isot laatat sopii pieneen tilaan! Kodin laittaminen on ihanaa!!!

  VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit!