Meidän maalla

Meidän maalla
Elämää rintamamiestalossa

keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Pihajuttuja

Kunhan talo valmistuu, riittää sisäsiivouksen lisäksi puuhaa valtavasti myös ulkona:
Keskellä pihaa on valtaisa roskaläjä; ladot ja navetta ovat täynnä purkujätettä ja vanhoja poisvietäviä kalusteita; nurmikko ja ajotie ovat kuralla ja pakko muokata kaivinkoneen jäljiltä; aitassa, vaateläjässä oli hiiri pitänyt majaa (ja pilannut mm hyvän turkistakin) jne.
Vasta sitten, kun ns siivoushommat on tehty ulkonakin, pääsee pihaa muokkaamaan ja niitä kaipaamiani kukkapenkkejä laittamaan. Mutta jaksan kyllä odottaa, vaikka menisi seuraavaan kesään! Jo muutto maalle on niin ihana asia, että siitä kannattaa iloita, vaikka työtä olisi tiedossa kuinka paljon!


2 kommenttia:

 1. Voi te elätte unelmaa! Joo pihahommista minäkin olen sitä mieltä, että yksi suuri onnenaihe on jo pelkkä niiden suunnittelu ja pohtiminen, minne laittaa kukkapenkkiä, hyötykasvia yms... vaikka menisi vuosi, pari aikaa, niin se suunnitteluvaihe on jo ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttää siltä, että kesä menee aikalailla suunnitellessa, sillä sain kutsun polven tekonivelleikkaukseen kesäkuun 14. Koko kesän kyykkimiset pitää kyykkiä sitä ennen....
   Mutta unelmaa eletään, molempien!!!!

   Poista

Kiva, kun kommentoit!