Meidän maalla

Meidän maalla
Elämää rintamamiestalossa

perjantai 13. huhtikuuta 2012

Sisustamista

Koko remontin ajan on pyörinyt mielessä miten talo tullaan kalustamaan. Tietynlaiset ajatukset on jo selkiytyneet, sisustuksen tyyliinhän on jo pintamateriaalivalinnoilla vaikutettu! Aiemmin esitellyn ruokapöytäryhmän, muutamien talossa jo olevien vanhojen kalusteiden ja miehen kaupunkiasunnosta tulevien huonekalujen lisäksi lähtee omasta kaupunkikodistani mukaan ainakin eteisen litteä monilokeroinen lipasto ja olohuoneen ruutuvarjostiminen pöytälamppu, joka sanelee talon olohuoneen tekstiilimaailman ilmeen...Litteä piironki siirtyy talon eteiseen. Se mahtuu kätevästi suunnittelemaamme paikkaan. Lampun ja peilin kohtalo ratkeaa varmaan vasta, kun pääsemme kalustamaan taloa ja näemme miten ne tunnelmaan sopivat (taitavat sopia)!Talon olohuoneeseen muuttaa tämä kaunis ruutukuosinen pöytälamppu.
Täsmälleen tällainen samanlainen televisiotaso on ostettu taloon.

2 kommenttia:

  1. Ihana lampunjalka! Voi kun meilläkin olisi jo oikeasti oma koti, mitä voisi sitten sisustaa mieleisekseen. Tämä vuokrakämppä ei oikein innosta sisustamiseen, kun pintoihin ei kuitenkaan voi vaikuttaa...

    VastaaPoista
  2. Mulla on tää kaupunkikoti sellainen, että en viihdy, en sitten millään, vaikka tässä kaikki huonekalut on tuttuja ja rakkaita. Kerrostaloasuminen ei oo mun juttu. Kovasti odotan maalle pääsyä!

    VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit!