Meidän maalla

Meidän maalla
Elämää rintamamiestalossa

torstai 15. joulukuuta 2011

Talo lämpiää!!!Lattialämmitys on päällä! Vihdoinkin! Talo oli ihanan lämmin. Toki talossa on puhallellut jo viikkoja lämpöpuhallin, mutta kyllä eron huomasi! Onneksi meillä on ollut pitkä ja lauha syksy, niin että puhaltimella on talonlämmityksessä pärjännyt!
Muutakin mukavaa talolta kuului: seinissä on nyt paklaukset hiottu ja ensi viikolla päästäneen pohjamaalaamaan seiniä; kaikki katot on koolattu, panelit siis vain puuttuvat; lisäksi se aiemmin kuvaamani vessan räppänä saatiin ehjänä seinästä ja voidaan puhdistuksen jälkeen laittaa takaisin muurin aukkoon!

Pihalle veimme lintuja varten talipalloja ja lyhteen: on aika alkaa valmistaa lintujakin talon asuttamiseen!

Matkalla Kemiin saimme muistutuksen siitä, että pohjoisessa ollaan, sillä vain noin 15 kilometrin päässä kodista oli poroja tiellä! Melkein Lapinläänissähän talomme sijaitseekin! Minulle nuo porot ovat vain niin kovin eksoottisia eläimiä, että tuntui ihan hassulta kun niin lähellä kotiamme sellaisia oli!


Lattialämmitys on vihdoinkin päällä!!!Kaikki katot on koolattuKolo vessan muurissa. Räppänä saatiin ehjänä irti putsaamista varten ja palaa virkaansa hetimiten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!